Support Produkter Om ATZnet Bladrekatalog Bredbånd CMS-system Webshop

Nyheder

Bestil et bladrekatalog
2. maj 2011
 
Som noget helt nyt kan du hos ATZnet nu bestille et online bladrekatalog, hvor du bladre igennem siderne, som var det et rigtigt  fysisk katalog.
 
 
Nyt design
1. maj 2011
 
I forbindelse med lancering af et nyt produkt har ATZnet.dk også fået nyt design. Generelt er eksisterende indhold og struktur bibeholdt, men der er dog lavet en del ændringer. Bl. a. er der
  • tilføjet det nye produkt - BLADREKATALOG
  • oprettet en online profilbrochure for ATZnet
  • lavet en supportsektionen med mulighed for online support
  • indført online bestilling af flere af vores produkter
  • tilføjet udvalgte kundereferencer
  • tilføjet download af et gratis designprogram
Vi har i et stykke tid oplevet at flere af vores eksistrende kunder ikke var klar over hvor bred en vifte af produkter, som ATZnet egentlig leverer.
 
Vi håber, at den nye hjemmeside vil være mere brugervenlig. Vi håber også, at vi med den nye siden vil opnå, at både nye og eksisterende kunder vil få øjnene op for, at ATZnet kan fungere som totalleverandør af IT -og teleydelser.
 
 
SMS Gateway
24. maj 2008
 
Nyt produkt: SMS Gateway
ATZnet lancerer en nyt produkt - en SMS Gateway med et webbaseret betjeningsmodul, der giver mulighed for at sende SMS til større grupper af modtagere samt at modtage og selektere e-mails inden de videresendes til telefonen.
 
 
Hosted Exchange
15. marts 2008
 
Nyt produkt: Hosted Exchange
ATZnet lancerer en nyt produkt - Hosted Exchange. Her får du og dine kollegaer mulighed for at dele e-mails, kalender og filer lige meget hvor i verden I befinder jer.
 

 
Web & E-handel
Hosted løsninger
Bredbånd & telefoni
© Design-Line Danmark  V.5.6--1110245 
Forside Om ATZnet Vision, mission og mål  Forretningsområder   Ledige stillinger  Produkter Ny hjemmeside  Domæner  Webhotel  Webshop  IT-sikkerhed  Mailhotel  Bladrekatalog  DNS service  SEO  CMS  Serverhosting  Hosted Exchange  Hosted Sharepoint  Telefoni   Bredbånd   SMS systemer  Online backup  Økonomisystem  Nyheder Referencer Download Partnerprogram Support  Kontakt LOG IN Adresseændring  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark