Support Produkter Om ATZnet Bladrekatalog Bredbånd CMS-system Webshop

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.
 
 
Om at blive
ansat hos ATZnet
Hos ATZnet ansætter vi medarbejdere, der kan og vil være med til at gøre en forskel. Derfor lægger vi især vægt på de menneskelige egenskaber:
  • Evnen til at skabe resultater
  • Evnen til at samarbejde i teams
  • Evnen til tage selvstændige initiativer
  • Evnen til at holde fokus på en opgave
  • Evnen til at hurtigt at sætte sig ind i nye problemstillinger
  • Evnen til at forstå den kommersielle virkelighed, som vi arbejder med
Det er for os mere vigtigt, at du som ansøger er den rette person, end at du har det rette eksamensbevis.

Når det er sagt er det naturligvis også vigtigt, at du udover at være i besiddelse af ovenstående evner også har en fornøden faglig dygtighed.
 
Om at arbejde hos ATZnet
Du vil som medarbejder møde en virksomhed, hvor strukturen i virksomheden er flad og lagt an på et minimum af administration

Du får nogle af branchens dygtigste og mest engagerede kolleger, der arbejder i et dynamisk og udfordrende miljø.

En arbejdsdag hos ATZnet kan byde på alt fra meget ad hoc prægede opgaver til rene rutineopgaver.

Det kendetegnende træk er nok, at vi kan vælge at foretage en meget hurtig omstrukturering, hvis der pludselig opstår nye muligheder. Da vi opererer i et meget omskifteligt marked, er det nødvendigt, at vi kan omstille os meget hurtigt, hvis vi fortsat skal udvikle os og fastholde vores position på markedet.

Men vi vil også gerne have ressourcer til at bruge tiden på det, vi synes er sjovt og udfordrende.

Vi tror på, at det sociale samvær er vigtigt for, hvordan du trives på din arbejdsplads. Derfor arrangeres der forskellige sociale arrangementer for medarbejderne.

Der skal også være plads til dage, hvor det at sidde og snakke over en kop kaffe og en kage indgår som en naturlig del af arbejdsdagen.

Men vi stiller også krav. Vi forventer meget af vores medarbejdere. Det er helt naturligt, fordi vores kunder forventer meget af os - og vi befinder os i et marked hvor det er bydende nødvendigt at leve op til de forventninger.

Vi vil gerne være et team, som kan tiltrække, fastholde og udvikle de bedste medarbejdere - medarbejdere, der har forståelse for nødvendigheden af at levere den service og det engagement som kunderne forventer.

Så midt i alle de fine ord om medarbejderpleje og kagespiseri er der selvfølgelig hos os alle en forståelse for, at vi er en kommerciel organisation.

Det er denne forståelse, der skal sikre, at ATZnet består og udvikler sig i fremtiden.
 
 
 
Vi søger
 
 
Procedure
 
 
Tips
Om at arbejde
      hos ATZnet
 
 

 

 

 

© Design-Line Danmark  V.5.6--1110241 
Forside Om ATZnet Vision, mission og mål  Forretningsområder   Ledige stillinger  Produkter Ny hjemmeside  Domæner  Webhotel  Webshop  IT-sikkerhed  Mailhotel  Bladrekatalog  DNS service  SEO  CMS  Serverhosting  Hosted Exchange  Hosted Sharepoint  Telefoni   Bredbånd   SMS systemer  Online backup  Økonomisystem  Nyheder Referencer Download Partnerprogram Support  Kontakt LOG IN Adresseændring  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark